Τσιτσιπάς: Ξεκινά με αντίπαλο τον Μονφίς στο Μasters του Καναδά

tsitsipas
Με αντίπαλο τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς θα ξεκινήσει στο Masters του Καναδά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Πρεμιέρα στο Τορόντο με το διπλό.

Τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς θα συναντήσει στον δεύτερο γύρο του Masters στο Τορόντο ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 24χρονος Τσιτσιπάς πέρασε ανεύ αγώνα στον δεύτερο γύρο και εκεί θα συναντήσει τον Γάλλο Μονφίς (No276), ο οποίος επικράτησε επί του Αμερικανού Κρίστοφερ Γιούμπανκς με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-1) μετά από έναν δύσκολο αγώνα.

Τσιτσιπάς και Μονφίς έχουν συναντηθεί ξανά, με τον πρώτο να είναι μπροστά στο μεταξύ τους σκορ (2-1 νίκες) και να προέρχεται από ένα σερί νικών στο τουρνουά του Λος Κάμπος όπου πήρε και τον τίτλο.

Ο αγώνα μεταξύ του Έλληνα και του Γάλλου είναι προγραμματισμένος για αύριο, 9/8, ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ακριβής ώρα.

Τσιτσιπάς: Πιθανό ραντεβού με Αλκαράθ στο Τορόντο

Αρχή από το διπλό

Στο μεταξύ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αρχίσει από το διπλό τις υποχρεώσεις του στο Masters του Τορόντο.
Με συμπαίκτη τον Ισπανό, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς και No6 του ταμπλό, Κέβιν Κράβιτζ και Τιμ Πουτζ, σε έναν αγώνα που γίνει την Τρίτη (8/8) και θα αρχίσει λίγο μετά τις 19:30, ώρα Ελλάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα