Ημιτελικοί έκπληξη σε Τορόντο, μάχη Σβιόντεκ -Πεγκούλα στο Μόντρεαλ

Κώστας Ευθυμιάδης
H Ιγκα Σβιόντεκ
Δείτε το πρόγραμμα των ημιτελικών στα δύο Masters που διεξάγονται στον Καναδά, σε άνδρες και γυναίκες.

Μετά τον αποκλεισμό του Κάρλος Αλκαράθ από τον Τόμι Πολ σε τρία σετ (6-3, 4-6, 6-3, με το σερί 14 νικών του Ισπανού να σταματά), το έπαθλο στο Masters του Τορόντο, είναι ανοιχτό για τους 4 ημιφιναλίστ.

Απόψε διεξάγονται τα ημιτελικά, με τον πρώτο αγώνα να είναι αυτός ανάμεσα στον φορμαρισμένο Αλεξ Ντε Μινόρ (απέκλεισε χθες τον Μεντβέντεφ με 7-6, 7-5) και τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα στις 21:30 ώρα Ελλάδος. Ξημερώματα, όχι πριν τις 02:30, θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Πολ και του Γιάνικ Σίνερ, με τον τελευταίο να σταματά τον Μονφίς έπειτα από τρία σετ (6-4, 4-6, 6-3).

Σβιόντεκ, Πεγκούλα και Ριμπάκινα διεκδικούν τον τίτλο στο Μόντρεαλ

Τα τρία από τα τέσσερα φαβορί στο τουρνουά των γυναικών στο Μόντρεαλ, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά. Μόνο η Σαμσόνοβα έσπασε την 4αδα αφού απέκλεισε χθες την Σαμπαλένκα και την Μπένσιτς και θα παίξει απόψε κόντρα στην Ριμπάκινα, γύρω στις 23:00.

Νωρίτερα, στις 19:30 θα αρχίσει ο άλλος ημιτελικός μεταξύ της Ιγκα Σβιόντεκ και της Τζέσικα Πεγκούλα, με την πρώτη να κερδίζει σε τρία σετ την Κόλινς (6-3, 4-6, 6-2) και την δεύτερη επίσης με 2-1 σετ, την Γκοφ (6-2, 5-7, 7-5).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα