Στα προημιτελικά του Βρότσλαβ η Σακελλαρίδη

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Σαπφώ Σακελλαρίδη
Η Σαπφώ Σακελλαρίδη σημείωσε άλλη μία νίκη στο 40αρι τουρνουά του Βρότσλαβ και πέρασε στην 8αδα μετά από ανατροπή.

Στα προημιτελικά του τουρνουά 40.000 δολαρίων στο Βρότσλαβ της Πολωνίας βρίσκεται η Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε ανατροπή στο ματς με την Τσέχα Τερέζα Σμίτκοβα, επικρατώντας με 4-6, 6-1, 6-2. Η Σακελλαρίδη, που αγωνίζεται ως το Νο8 στο ταμπλό, χρειάστηκε 1 ώρα και 57 λεπτά για να πάρει τη νίκη, έχοντας δύο άσσους και ποσοστά κερδισμένων πόντων 71% και 64% σε πρώτο και δεύτερο σερβίς αντίστοιχα.

Επόμενη αντίπαλος η Σλοβένα Νταλάιλα Γιακούποβιτς, Νο3 στο ταμπλό.

Εχασε από το Νο1 η Ματούλα σε τρία σετ

Η Μάρθα Ματούλα αντιμετώπισε στην φάση των «16» την Τουρκάλα Κάγκλα Μπουγιουκακτσάι, Νο1 στο ταμπλό και Νο253 στην παγκόσμια κατάταξη. Εχασε εύκολα με 6-1 το πρώτο σετ, ενώ με 7-6 κέρδισε το δεύτερο, επικρατώντας στο tie break με 7-3.

Στο τρίτο σετ έγινε μάχη, με την Ματούλα να είναι πίσω με break στο 3-1, αλλά να ισοφαρίζει σε 3-3. Στο υπέρ της 4-3 η Τουρκάλα, που έχει φτάσει ως το Νο60 στον κόσμο πριν επτά χρόνια, κατάφερε να σπάσει πάλι το σερβίς της Ματούλας και τελικά να κερδίσει το σετ με 6-3 και να περάσει στα προημιτελικά μετά από δύο ώρες και 43 λεπτά αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα