Τένις: Με φόρμα της Εθνικής η Μπαντόσα στη Συνέντευξη Τύπου του Davis Cup

Κώστας Ευθυμιάδης
tsitsidosa
Παρ' ότι στο Καλλιμάρμαρο το ζήτημα ήταν το Davis Cup και η Εθνική ομάδα τένις, η Πάουλα Μπαντόσα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Ισπανίδα πρωταθλήτρια του τένις και σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, δεν λείπει από το πλευρό του Έλληνα τενίστα.

Περίπου 15 λεπτά πριν την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου του τουρνουά Davis Cup, εμφανίστηκε η Εθνική ομάδα τένις στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Μαζί της εμφανίστηκε και η Πάουλα Μπαντόσα, η σύντροφος του σταρ της ομάδας Στέφανου Τσιτσιπά, η οποία μάλιστα μπήκε στον χώρο φορώντας φόρμα της Εθνικής ομάδας. Λίγη ώρα μετά την είσοδό της, βέβαια, έβγαλε τη ζακέτα με το εθνόσημο όμως φρόντισε η ίδια να απαθανατίσει τη στιγμή.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε στον κοινό λογαριασμό των Τσιτσιπά-Μπαντόσα στο Instagram, η Μπαντόσα έχει βάψει και τα νύχια της στα χρώματα της ελληνικής σημαίας:

tsitsidosa insta

Η Ισπανίδα τενίστρια έμεινε διακριτικά πίσω από τις κάμερες παρακολουθώντας τη διαδικασία με άλλα μέλη της Εθνικής, ενώ ο μάνατζερ του Στέφανου Τσιτσιπά, Ν. Τζέκος, φρόντισε να βρίσκεται εκεί καθώς πολλοί ρεπόρτερ από εκπομπές προσπάθησαν να την προσεγγίσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα