Τσιτσιπάς: Δεν θα παίξει στο Laver Cup λόγω τραυματισμού

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Laver Cup του Βανκούβερ λόγω τραυματισμού ο Στέφανος Τσιτσιπάς σύμφωνα με tweet των διοργανωτών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα αγωνιστεί στο Laver Cup στο Βανκούβερ, όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στα social media, ο οποίος αποδίδει την απουσία του κορυφαίου Ελληνα τενίστα σε τραυματισμό.

Επισημαίνεται ότι το Σαββατοκύριακο ο Τσιτσιπάς αγωνίστηκε για σχεδόν οκτώ ώρες σε... μιάμιση μέρα στο πλαίσιο του Davis Cup εναντίον της Σλοβακίας, στο Καλλιμάρμαρο.

Από το 2019, όταν και έκανε το ντεμπούτο του στο Laver Cup, ο Τσιτσιπάς δεν είχε απουσιάσει από κανένα τουρνουά, κερδίζοντας και 3 φορές τον τίτλο (2019, 2021, 2022) με την ομάδα της Ευρώπης.

To επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά για τον Τσιτσιπά είναι το China Open στο Πεκίνο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (25 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα