Ναδάλ: «Κίνητρο να παίξω διπλό με τον Αλκαράθ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ναδάλ και Αλκαράθ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS, ο Ραφαέλ Ναδάλ μεταξύ άλλων, είπε πως η σκυτάλη θα παραδοθεί στον Κάρλος Αλκαράθ, για τον οποίο θεωρεί πως είναι ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους.

Με τα πλέον κολακευτικά σχόλια μίλησε ο Ραφαέλ Ναδάλ για τον Κάρλος Αλκαράθ.

Αποκάλυψε μάλιστα σε συνέντευξή του στην AS, πως το ενδεχόμενο να έπαιζαν μαζί διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024, θα ήταν ένα καλό κίνητρο γι’ αυτόν να πάει στο Παρίσι.

«Παρά το ότι είναι ακόμη πολύ νέος, πρακτικά ο μόνος αντίπαλος που έχει αυτή τη στιγμή είναι ο Τζόκοβιτς. Είναι ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη αυτό που έκανε στο Wimbledon» είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

«Να έπαιζα μαζί του διπλό στους Ολυμπιακούς του 2024; Θα μου άρεσε και είναι ένα καλό κίνητρο για μένα να κλείσω τον Ολυμπιακό μου κύκλο με τον Κάρλος και όσα έχει πετύχει. Με ένα νέο παιδί με λαμπρό μέλλον μπροστά του» σχολίασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα