O Φέντερερ έκανε Q&A στο Βανκούβερ μπροστά στο κοινό και δέχτηκε ερώτηση από τον… Ναδάλ

Κώστας Ευθυμιάδης
Ναδάλ και Φέντερερ
Ο Ραφαέλ Ναδάλ… στρίμωξε τον Ρότζερ Φέντερερ με μία ερώτησή του στην διάρκεια συνέντευξης του Ελβετού στο γήπεδο που φιλοξενείται το Laver Cup.

O Φέντερερ απαντούσε σε ερωτήσεις του κοινού που είτε ήταν στο στάδιο, είτε τις μετέφερε ηλεκτρονικά και του της εκφωνούσε ο Τζίμι Κούριερ.

Μία από αυτές έγινε με… βιντεοκλήση και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός ρώτησε τον Ρότζερ ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης στα… διπλά, κλείνοντάς του και το μάτι.

Ο Φέντερερ το έπαιξε ότι… δυσκολεύεται να απαντήσει και είπε: «Αρχικά πίστευα πως ήταν η γυναίκα μου, μέχρι που εμφανίστηκε αυτός ο τύπος. Οπότε… ναι, του το δίνω».

Ο κόσμος ξέσπασε σε γέλια, με τον Φέντερερ να θυμάται το διπλό που έπαιξαν πέρυσι στο Laver Cup, ματς με το οποίο ο θρύλος του τένις είπε αντίο στα court.


@Photo credits: tennisnews

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα