Τσιτσιπάς σε Μπαντόσα: «Για μια στιγμή αναρωτιόμουν πότε παντρευτήκαμε»

Newsroom
H Πάολα Μπαντόσα παρακολουθεί τον Στέφανο Τσιτσιπά
Η Πάουλα Μπαντόσα έκανε λόγο για «διαζύγιο» και ο Τσιτσιπάς δεν έχασε την ευκαιρία για... εξηγήσεις την ώρα των κοινών τους δηλώσεων στο World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι.

Ένα μικρό σαρδάμ από την Πάουλα Μπαντόσα έβγαλε πολύ γέλιο στις κοινές δηλώσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη νίκη τους στο μεικτό διπλό στο World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι.

«Νομίζω αυτό ήταν το τεστ, είτε θα παίρναμε διαζύγιο, είτε θα πάει όλο και καλύτερα, οπότε αυτό ήταν το τεστ σήμερα», είπε η Μπαντόσα.

Ο Τσιτσιπάς δεν έχασε την ευκαιρία και τη διόρθωσε: «Εννοείς να χωρίσουμε» (γέλια). Προσπαθούσα για μια στιγμή να καταλάβω, αναρωτιόμουν πότε παντρευτήκαμε... Αλλά προφανώς υπάρχουν υπονοούμενα εκεί» συνέχισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την εμπειρία να παίζει μαζί με τη σύντροφό του και είπε μερικά πολύ όμορφα λόγια για εκείνη: «Ήταν εκπληκτικά, ήταν ευχαρίστηση να μοιράζομαι το court όχι μόνο με την Πάουλα, ξέρεις σε παρακολουθώ εδώ και χρόνια. Είναι η αγαπημένη μου τενίστρια».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα