Σοκάρει η αδελφή της Ναόμι Οσάκα για τον πατέρα τους: «Θα σε σκοτώσω εγώ, αν δεν με σκοτώσεις πρώτα εσύ!»

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκάρει η αδελφή της Ναόμι Οσάκα για τον πατέρα τους: ««Θα σε σκοτώσω εγώ, αν δεν με σκοτώσεις πρώτα εσύ!»
Η Μαρί Οσάκα, η αδερφή της Ναόμι συγκλονίζει με όσα έγραψε στα social media για τον πατέρα τους, τον οποίο κατηγορεί για κακομεταχείριση και κακοποίηση προς εκείνη και τη μητέρα της.

Συγκλονίζει η αδερφή της Ναόμι Οσάκα. Η 27χρονη Μαρί μέσω ανάρτησής της στα social media, η οποία διαγράφηκε αργότερα, κατηγόρησε τον πατέρα τους, Λέοναρντ Φρανσουά για κακομεταχείριση και κακοποίηση προς εκείνη και τη μητέρα της.

«Θέλω να ξέρεις πόσο απογοητευμένη και αηδιασμένη είμαι μαζί σου, ως πατέρας και ως άνθρωπος γενικά. Έχεις αποτύχει με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Με κακομεταχειριζόσουν από μικρή και συνεχίζεις να παρενοχλείς τη μητέρα μου. Συνεχίζεις να την κακομεταχειρίζεσαι συναισθηματικά και να έρχεσαι στο σπίτι μας όταν έχεις δικό σου», έγραψε η Μαρί Οσάκα.

Kαι συμπλήρωσε: «Αυτό το γνωστοποιώ δημόσια γιατί είσαι ένας δειλός που κρύβεται πίσω από τη σωματική του ικανότητα να με χτυπάει και την άρνησή μας να σε καταγγείλουμε στην αστυνομία. Αυτό είναι. Πραγματικά τελείωσα μαζί σου και την επόμενη φορά που θα δω το πρόσωπό σου θα καλέσω την αστυνομία. Θα σε σκοτώσω, αν δεν με σκοτώσεις πρώτα, φέρνοντας ένα όπλο σαν δειλός που είσαι. Θεώρησέ το αυτό μια απειλή. Θα αντεπιτεθώ και θα παλέψω και για τους δυο μας. Λοιπόν, ας δούμε τι τύπος άντρα είσαι πραγματικά, ακόμα κι αν ξέρω ήδη από τη γέννησή μου ότι είμαι η κόρη του διαβόλου. Ο Θεός να με βοηθήσει όταν έρθει ξανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα