O Τσιτσιπάς στην Αθήνα ενόψει Davis Cup

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην προπόνηση
O Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε από την Μελβούρνη και έπιασε ήδη δουλειά για την μάχη του Σαββατοκύριακου (3-4/2) κόντρα στην Ρουμανία.

Από Μελβούρνη… Αθήνα και απευθείας γυμναστήριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ενισχύσει την εθνική ομάδα κόντρα στην Ρουμανία για το Davis Cup, όπου στοχεύει στην άνοδο στο World Group I.
Ο Στέφανος αν και είχε αμφιβολίες, τελικά θα ενισχύσει και πάλι την ομάδα, όπως κάνει ασταμάτητα από το 2019. Ηδη ξεκίνησε προπόνηση σε γυμναστήριο στη Βουλιαγμένη και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι μετά από το Australian Open.

Οι Ρουμάνοι θα έρθουν στα Ανω Λιόσια με τον Βετεράνο Μάριους Τσόπιλ (Νο294), τον Νίκολας Ιονέλ (Νο265), τον Σέζαρ Κρέτου (Νο364), τον Λούκα Πρέντα (Νο1095) και τον Βίκτορ Κορνέα (εκτός ranking).

H Ελλάδα εκτός του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο10), θα έχει μαζί της τους Αλέξανδρου Σκορίλα (Νο753), Ιωάννης Ξυλάς (Νο1286), Αριστοτέλης Θάνος (Νο1428), Πέτρος Τσιτσιπάς (εκτός ranking).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα