Ο Μονφίς αποβλήθηκε γιατί χτύπησε κατά λάθος τον supervisor σε τουρνουά επίδειξης!

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Μονφίς αποβλήθηκε γιατί χτύπησε κατά λάθος τον supervisor σε τουρνουά επίδειξης!
Απίστευτο σκηνικό στη Νορβηγία, με τον Μονφίς να τραυματίζει ελαφρά τον Supervisor στα αποδυτήρια ενώ αντάλλασσαν μπαλιές και οι διοργανωτές τον απέβαλαν!

Η πιο απίθανη αποβολή και μάλιστα σε τουρνουά επίδειξης (UTS) έτυχε στον Γκαέλ Μονφίς στο Οσλο.

Ο Γάλλος τενίστας ήταν στα αποδυτήρια όπου έχοντας λίγη διάθεση για… παιχνίδι, αντάλλαξε μπαλιές με τον supervisor, ελληνικής καταγωγής μάλιστα, Στεφάν Αποστόλου. Κατά την ανταλλαγή χτυπημάτων, ο Μονφίς τον χτύπησε ελαφρά κι ενώ αμφότεροι ξεκαθάρισαν πως δεν έγινε εσκεμμένα και συνέχισαν να μιλούν σε φιλικό επίπεδο, οι διοργανωτές αποφάσισαν να τον αποβάλλουν γιατί αυτό προβλέπει το καταστατικό σε περίπτωση τραυματισμό τρίτου!

Ο Μονφίς δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω από το να αποδεχτεί αυτή την περίεργη απόφαση. Το φοβερό είναι πως στην ανακοίνωση της αποβολής του, οι διοργανωτές τονίζουν ότι ο Μονφίς δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά παρ’ όλα αυτά τον απέβαλαν…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα