Για τον Στέφανο Τσιτσιπά το Wimbledon αποτελεί απωθημένο!

Branded Content Team
...
To μεγαλύτερο Grand Slam του πλανήτη έρχεται από 1η μέχρι 14 Ιουλίου αποκλειστικά στη Nova και το Gazzetta σας βάζει στο κλίμα της διοργάνωσης.

To Wimbledon ήταν το πρώτο Grand Slam στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε ως τον γύρο των 16 το 2018, αλλά δεν έχει φτάσει μακρύτερα έκτοτε, χάνοντας ξανά στην ίδια φάση πέρσι από τον Γιούμπανκς.

@gazzetta.gr

🎾🇬🇷 O Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να ξαναγίνει διεκδικητής των μεγάλων τίτλων στο Λονδίνο. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει στο φετινό Wimbledon να εμφανιστεί πνευματικά πολύ πιο ισχυρός από άλλες φορές και να βασιστεί αρκετά στο σερβίς του. 📺 Οι μάχες του Έλληνα τενίστα έρχονται στο Novasports. Κάθε μέρα, από 1η μέχρι και 14 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με το μεγαλύτερο Grand Slam του πλανήτη αποκλειστικά στη Nova. #gazzettagr #wimbledon #tsitsipas #tennis #nova #novasports

♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Όσο και αν το γρασίδι ταιριάζει στο σερβίς του, ακόμα δεν έχει βρει τη λύση για να πετύχει κάτι μεγάλο. Ερχόμενος από μία καλή χωμάτινη σεζόν που του έφερε έναν τίτλο και σταμάτησε πάνω στον Αλκαράθ για τον προημιτελικό του Roland-Garros, ο Έλληνας τενίστας θέλει να ξαναγίνει διεκδικητής των μεγάλων τίτλων στο Λονδίνο.

Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει στο φετινό Wimbledon να εμφανιστεί πνευματικά πολύ πιο ισχυρός από άλλες φορές και να βασιστεί αρκετά στο σερβίς του.

Οι μάχες του Στέφανου Τσιτσιπά έρχονται στο Novasports. Κάθε μέρα, από 1η μέχρι και 14 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με το μεγαλύτερο Grand Slam του πλανήτη αποκλειστικά στη Nova.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα