Σάκκαρη: Νέος προπονητής της ο Μπρουγκέρα

sakkari
Τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Γουίτ φαίνεται να έχει βρει η Μαρία Σάκκαρη στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού Σέρτζι Μπουργκέρα, με τον οποίο κάνει προετοιμασία στην Αθήνα ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Μαρία Σάκκαρη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Tatoi Club, κάνοντας προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Ελληνίδα να έχει στο πλάι της τον έμπειρο Ισπανό τεχνικό Σέρτζι Μπρουγκέρα.

Μπορεί να μην έχει γνωστοποιηθεί και επίσημα η συνεργασία τους, αλλά η Νο.9 του κόσμου στον Ισπανό τεχνικό φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Γουίτ.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ήταν υποψήφια για το δίδυμο των σημαιοφόρων της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά το τέλος του τουρνουά στο Βερολίνο σταμάτησε να συνεργάζεται με τον Αμερικανό προπονητή, γεγονός το οποίο επίσης δεν έχει γίνει επίσημο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα