Τέννις: Το Greece Bowl by Ten Pro στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

Newsroom
poster-greece-bowl-2024
Η ώρα του Greece Bowl by Ten Pro στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort πλησιάζει!

Στα πλαίσια της συμφωνίας του Kalimera Kriti Hotel & Village Resort και της Ten Pro, ενός από τους μεγαλύτερους διοργανωτές tennis tournaments παγκοσμίως, το πρώτο Greece Bowl by Ten Pro θα φιλοξενηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 6 Οκτωβρίου 2024 στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο tennis center της Ελλάδας και από τα κορυφαία της Μεσογείου με 20 state of the art χωμάτινα γήπεδα, 6 γήπεδα με artificial grass, 2 γήπεδα padel στα οποία θα προστεθούν προσεχώς και άλλα 3 .

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν κορυφαίου επιπέδου νεαροί τενίστες (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 10-16 ετών από όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση εγγυάται στους συμμετέχοντες 4 ή 8 αγώνες για κάθε αθλητή.

Greece Bowl

Για να λάβετε πληροφορίες για τη διοργάνωση και να εγγραφείτε επικοινωνήστε με την TEN-PRO team
https://www.ten-pro.nl/greece-bowl/
Email: [email protected]
Tel/WhatsApp: 0031622118857

Για να κάνετε κράτηση στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort επισκεφτείτε το
www.kalimerakriti.gr
Email: [email protected]
Τ 2841069000

Κάνε κράτηση σε μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία και ανταγωνίσου με κορυφαία ταλέντα από όλον τον πλανήτη στο καλύτερο, μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο tennis center της Ελλάδας!

#kalimerakritihotel, ο απόλυτος προορισμός διακοπών και tennis στην Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα