Η Σερβία με τον Τζόκοβιτς θα υποδεχθεί την Ελλάδα στο Βελιγράδι για το Davis Cup

Newsroom
Ο Τζόκοβιτς σφίγγει την γροθιά
Η πανίσχυρη Σερβία, με αρχηγό τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο στο Βελιγράδι για το Davis Cup.

Iδιαίτερα δύσκολο θα είναι το έργο για την εθνική ομάδα τένις με αντίπαλο τη Σερβία, στο World Group I του Davis Cup τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία τένις της Σερβίας, την ήδη ισχυρή ομάδα θα ενισχύσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στα παιχνίδια με την Ελλάδα, που θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα «Aleksandar Nikolic» του Βελιγραδίου στο διήμερο 14-15 Φεβρουαρίου.

Ο Τζόκοβιτς, μαζί με τους Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, Λάσλο Τζέρε και Χαμάντ Μετζέντοβιτς αναμένεται να συνθέσουν τη σερβική ομάδα στα παιχνίδια με την Ελλάδα.

Η εθνική ομάδα της Σερβίας θα αγωνιστεί έπειτα από επτά χρόνια στο Βελιγράδι και ήδη υπάρχει κινητοποίηση, τα εισιτήρια των αγώνων θα κυκλοφορήσουν το επόμενο 10ήμερο και όπως σημειώνεται αναμένεται να εξαντληθούν για τους αγώνες με την Ελλάδα.

Η νικήτρια ομάδα θα έχει τη ευκαιρία να διεκδικήσει τον Φεβρουάριο την πρόκριση στην τελική φάση του Davis Cup και οι Σέρβοι αισιοδοξούν πως θα είναι αυτοί «απέναντι σε μια αντίπαλο άξια σεβασμού, με αρχηγό τον Στέφανο Τσιτσιπά«, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα