Τσιτσιπάς για πυρκαγιές στην Ελλάδα: «Θα βγούμε πιο δυνατοί από τις στάχτες»

Newsroom
tsitsipas_olympic_games
Το δικό του αισιόδοξο μήνυμα μέσω των social media έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στους πληγέντες από τις πυρκαγιές που έχουν ταλανίσει την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται να έχει στο μυαλό του την Ελλάδα η οποία τις τελευταίες ημέρες... ταλαιπωρήθηκε από πολλές πυρκαγιές.

Ο Έλληνας τενίστας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο X εξέφρασε την συμπαράστασή του στους πληγέντες, δίνοντας το δικό του θετικό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος τόνισε πως όλοι πρέπει να στηρίξουν ο ένας τον άλλο για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Όσα έγραψε ο Έλληνας τενίστας στην ανάρτησή του:

«Οι φλόγες μπορεί να σημάδεψαν τον τόπο μας, αλλά δεν θα μειώσουν ποτέ το πνεύμα της Ελλάδας. Ας ενωθούμε, ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και θα βγούμε πιο δυνατοί από τις στάχτες. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλους όσους επλήγησαν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα