Απίστευτη τετράδα με 57 απόδοση για το Us Open!

Newsroom
tenis
Φουντώνει το ενδιαφέρον το US Open και το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει «μάχες» για την προημιτελική φάση, αλλά και τα ημιτελικά.

Στον αυστραλιανό εμφύλιο ανάμεσα σε Άλεξ Ντε Μινόρ αντιμετωπίζει τον Τζόρνταν Τόμπσον. Ο πρώτος είναι φαβορί και ψάχνει τον τρίτο προημιτελικό φέτος σε Grand Slam, ενώ ο Τόμπσον κυνηγά τον πρώτο προημιτελικό της καριέρας του. Ο Μινόρ ήταν εντυπωσιακός με τον Έβανς, όμως ο αντίπαλός του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν έχει χάσει σετ στα τρια ματς στο τουρνουά. Απόδοση 1.90 για Over 36.5 Games στο παιχνίδι.

Γιάνικ Σίνερ και Τόμι Πολ θα μονομαχήσουν για μια θέση στα προημιτελικά. Ο Ιταλός είναι το Νο1 και κόντρα στον Αμερικάνο (14) φοβάται περισσότερο τον κακό του εαυτό. Ο Σίνερ μέχρι τώρα πάει από το καλό στο καλύτερο και έχει νικήσει κατά σειρά ΜακΝτόναλντ (3-1), Μίκελσεν (3-0) και Ο’ Κόνελ (3-0). Ο Πολ μοιάζει πανέτοιμος για την μεγάλη έκπληξη, ενώ στο παρελθόν αμφότεροι έχουν χαρίσει ματς που έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες. Εύρος Games 31-35 σε απόδοση 4.80.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον προημιτελικό ανάμεσα σε Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Φράνσις Τιαφό. Αμφότεροι υπόσχονται μια μεγάλη «μάχη». Ο Βούλγαρος προέρχεται από πρόκριση έπειτα από πέντε σετ με τον Ρούμπλεφ (3-2) και προς έκπληξη αρκετών κατανάλωσε αρκετές δυνάμεις. O Τιαφό βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά στον προημιτελικό και ψάχνει το παραπάνω βήμα. Απέναντι στον Ποπίριν έδειξε χαρακτήρα (3-1) κόντρα μάλιστα σ’ έναν αντίπαλο που είχε αποκλείσει τον Τζόκοβιτς. Νίκη Τιαφό σε απόδοση 2.10.

Στον προημιτελικό ανάμεσα σε Τέιλορ Φριτζ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα πέσουν κορμιά. Ο Φριτς στοχεύει στον πρώτο ημιτελικό της χρονιάς, ενώ ο Γερμανός (Νο4) υπερέχει σε εμπειρία στο υψηλό επίπεδο. Ο Ζβέρεφ όσο πλησιάζει προς το τέλος το τουρνουά ανεβάζει ρυθμό και θέλει από τον Αμερικάνο ρεβάνς για την ήττα στο Γουίμπλεντον που κρίθηκε σε 5ο σετ. Απόδοση 3.00 να οδηγηθεί και αυτό το ματς σε 5ο σετ.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές, μπορεί κάποιος να βρει συνδυαστικό στοίχημα , super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (σερβίς, άσοι, break κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα