Μεγάλες μάχες στα προημιτελικά του US Open με δυο TOP* επιλογές!

Newsroom
US
Οι προημιτελικοί του US Open την Τετάρτη (4/9) μονοπωλούν το ενδιαφέρον, φτάνοντας στην τελική ευθεία για τον τίτλο στο τελευταίο Grand Slam του 2024.

Στις ΗΠΑ οι κορυφαίοι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης μονομαχούν για τον επίζηλο τίτλο Grand Slam και πλέον η κλεψύδρα αδειάζει, καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Ήδη η διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη στη σκληρή επιφάνεια έχει φτάσει στα προημιτελικά και τα λάθη δεν επιτρέπονται αν κάποιος θέλει να φτάσει ως το τέλος του δρόμου.

Βάσει κατάταξης ο παίκτης που θεωρείται φαβορί πλέον είναι ο Γιανίκ Σίνερ, με τον Ιταλό Νο1 του ταμπλό να έχει ήδη πανηγυρίσει φέτος το Australian Open.
Στα προημιτελικά αντιμετωπίζει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έχοντας ξεπεράσει στους «16» το εμπόδιο του Πολ με 3-0 σετ, σκορ που υπονοεί άνετη πρόκριση αλλά μόνο έτσι δεν ήταν, καθώς στα δύο πρώτα σετ χρειάστηκε τάι μπρέικ (7-6).

Απέναντί του ο Ρώσος Νο5 του ταμπλό που είχε μια σαφώς πιο εύκολη πρόκριση με το 3-0 επί του Μπόρχες, χάνοντας μόλις 4 games, συνθέτοντας μια δυνατή μονομαχία. Ο Σίνερ είναι φαβορί αλλά αναμένεται να συναντήσει ισχυρή αντίσταση και τα τέσσερα σετ στον προημιτελικό είναι σε απόδοση 2.70.

Στον έτερο προημιτελικό της ημέρας οι δύο μονομάχοι θέλουν να γράψουν ιστορία. Τζακ Ντρέιπερ και Άλεξ Ντε Μινόρ θέλουν να βρεθούν για πρώτη φορά σε ημιτελικό Grand Slam μετά τις εντυπωσιακές προκρίσεις τους. Ο Ντρέιπερ στους «16» απέκλεισε τον Μάχατς (3-0), ενώ ο Ντε Μινόρ τον Τόμπσον αντίστοιχα (3-1).

Ο Αυστραλός βρίσκεται σε τρίτο σερί προημιτελικό φέτος σε Grand Slam μετά το Roland Garros και το Wimbledon και στοχεύει στο επόμενο μεγάλο βήμα, ενώ ήδη ο Ντρέιπερ έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία της καριέρας του σε μεγάλο τουρνουά, δείχνοντας έτοιμος για το δικό του μεγάλο βήμα.

Η αναμέτρηση κρύβει πολλές συγκινήσεις και τα πέντε σετ σε αυτόν τον προημιτελικό είναι σε απόδοση 3.15.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές, μπορεί κάποιος να βρει συνδυαστικό στοίχημα, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (σερβίς, άσοι, break κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα