Εθνική Ελλάδας: Το πρόγραμμά της στο World Group I του Davis Cup στο Βελιγράδι

Newsroom
Τσιτσιπάς
Η Εθνική ομάδα είναι στο Βελιγράδι για τη μάχη με την Σερβία στο πλαίσιο του World Group I του Davis Cup στο Βελιγράδι.

Σε μια πολύ δύσκολη μάχη είναι έτοιμη να ριχτεί η Εθνική Ελλάδας, καθώς η αποστολή είναι στη Σερβία για το World Group I του Davis Cup χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά ενώ ο αντίπαλός της έχει το Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πρόγραμμα της Εθνικής ξεκινά την Παρασκευή με τον αρχηγό της αποστολής, Δημήτρη Χατζηνικολάου να δίνει συνέντευξη Τύπου στις 12.00 και στις 13.00 είναι η σειρά του Βίκτορ Τροΐτσκι.

Στις 13/9, 13.00 θα γίνει και η κλήρωση του tie ενώ στις 12.00 θα γίνουν γνωστές οι επιλογές των αρχηγών.

Το tie ξεκινά το προσεχές Σάββατο (14/9) στις 16.00 με δύο αγώνες μονού, όπου θα παίξουν ο Νο.1 της κάθε ομάδας με το Νο.2. Την Κυριακή (15/9) το... μενού σερβίρεται στις 14.00 με το ματς του διπλού και θα ακολουθήσουν τα μονά παιχνίδια ανάμεσα στα Νο.1 και τα Νο.2.

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα πάρει τρεις νίκες κερδίζει το tie και μπαίνει σ' αυτούς που προκρίνονται, όπου τον Φεβρουάριο θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Davis Cup. Η ηττημένη θα αγωνιστεί στα Play Offs του World Group I.

Αποστολή Ελλάδας: Πέτρος Τσιτσιπάς, Αριστοτέλης Θάνος, Γιάννης Ξυλάς και Δημήτρης Αζωίδης.

Αποστολή Σερβίας: Νόβακ Τζόκοβιτς, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Ντούσαν Λάγιοβιτς και Χαμάντ Μετζέντοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα