Davis Cup: Το πρόγραμμα των αγώνων της Ελλάδας με τη Σερβία

Newsroom
O Αριστοτέλης Θάνος
Η σειρά των αγώνων της Ελλάδας με τη Σερβία στο Βελιγράδι, για το για το World Group I του Davis Cup.

Πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι η κλήρωση του tie της Σερβίας με την Ελλάδα για το World Group I του Davis Cup, που θα φιλοξενηθεί το Σάβββατο (14/9) και την Κυριακή (15/9) στην «Aleksandar Nikolic Hall» της σερβικής πρωτεύουσας.

Η εθνική ομάδα που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Στέφανου Τσιτσιπά, καλείται να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο απέναντι στη Σερβία τού Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πρόγραμμα της σειράς περιλαμβάνει δύο αγώνες στο μονό την Παρασκευή (13/9). Αρχικά, ο Αριστοτέλης Θάνος (Νο.713) θα παίξει με τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς (Νο.53) κι αμέσως μετά ο 23χρονος Γιάννης Ξυλάς (Νο.770) θα έχει την τύχη να έχει απέναντί του τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα πάρει την πρόκριση και θα είναι στους qualifiers του Davis Cup του 2025. Η ηττημένη θα παίξει στα πλέι-οφ του World Group I τον Φεβρουάριο του 2025.

To πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο 14/9 16:00

  • 1) Μίομιρ Κετσμάνοβιτς - Αριστοτέλης Θάνος
  • 2) Nόβακ Τζόκοβιτς - Γιάννης Ξυλάς

Κυριακή 15/9 14:00

  • 3) Τζόκοβιτς/Μεντζέντοβιτς - Αζωίδης/Π. Τσιτσιπάς
  • 4) Nόβακ Τζόκοβιτς - Αριστοτέλης Θάνος
  • 5) Μίομιρ Κετσμάνοβιτς - Γιάννης Ξυλάς

serbia

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα