Ξυλάς: «Όνειρο ζωής να παίξω με τον Τζόκοβιτς»

Newsroom
Ο Γιάννης Ξυλάς με τον Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο 23χρονος Γιάννης Ξυλάς, που βρίσκεται στο Νο.770 της παγκόσμιας κατάταξης, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα παιχνίδια της Ελλάδας με τη Σερβία για το Davis Cup στο Βελιγράδι.

Ο Γιάννης Ξυλάς είναι το μέλος της εθνικής ομάδας τένις που θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα παιχνίδια της Ελλάδας με τη Σερβία για το World Group I του Davis Cup στο Βελιγράδι.

Μετά την κλήρωση, ο Γιάννης Ξυλάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σέρβο σταρ, στο 2ο παιχνίδι της σειράς, την Παρασκευή (14/9). Τι κι αν βρίσκεται στο Νο.770 της παγκόσμιας κατάταξης, ο 23χρονος Έλληνας παίκτης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: «Αποτελεί ένα όνειρο που θα παίξω με ένα από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Θα αγωνιστώ χωρίς πίεση, θα μπω για να το ευχαριστηθώ, να κερδίσω εμπειρίες και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ευχαριστούμε τη σέρβικη ομοσπονδία που μας έχει κάνει να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Η ομορφιά του αθλητισμού είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να κουράσουμε τους αντιπάλους μας και μπορεί να γίνει ένα θαύμα».

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς είπε από την πλευρά του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ για ένα ακόμα tie, για να παλέψουμε για τη χώρα μας. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και ανυπομονούμε να βγούμε έξω αύριο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Χατζηνικολάου, τόνισε: «Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή. Θα προσπαθήσουμε να ταλαιπωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους αντιπάλους μας, να τους κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε καλό τένις, δεν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, μας νοιάζει πιο πολύ να μείνουμε μέσα στο γήπεδο και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα