Τζόκοβιτς: «Πλέον με ενδιαφέρουν μόνο τα Grand Slam και η εθνική ομάδα»

Newsroom
djokovic
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς από το Βελιγράδι οριοθέτησε τους μελλοντικούς του στόχους, ενώ μίλησε και για τον Γιάννη Ξυλά.

Η Σερβία πέτυχε τις δυο αναμενόμενες νίκες επί της Ελλάδας, στην πρώτη ημέρα του tie για το World Group I του Davis Cup.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Γιάννη Ξυλά με 6-1, 6-0, όμως στη συνέντευξη Τύπου το ενδιαφέρον περισσότερο εστιάστηκε στη συνέχειά του στη σεζόν και ο 37χρονος Σέρβος ήταν ξεκάθαρος.

«Ακόμη δεν ξέρω σε ποια τουρνουά θα παίξω μετά τη Σαγκάη. Δεν είναι στόχος μου τα ATP Finals, έχω τελειώσει με αυτά τα τουρνουά, η προτεραιότητά μου είναι μόνο τα Grand Slam και η εθνική ομάδα».

Αναφερόμενος στον Γιάννη Ξυλά, ο Τζόκοβιτς είπε: «Δεν γνώριζα τίποτα για εκείνον, δεν μπορέσαμε να βρούμε υλικό από αγώνες του. Στα πρώτα games ήθελα να καταλάβω το παιχνίδι του και ήμουν πολύ συγκεντρωμένος. Ήταν ένα άψογο ματς από εμένα».

Με τη Σερβία να απέχει μια νίκη από την παρουσία της στους αγώνες πρόκρισης του Φεβρουαρίου στα τελικά του Davis Cup, ο Τζόκοβιτς τόνισε: «Δεν χρειάζεται να πω πόσα σημαίνει για μένα να αγωνίζομαι για τη Σερβία. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους. Η αφοσίωσή μου τα λέει όλα. Είμαι χαρούμενος που έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Ας κερδίσουμε εδώ και μετά θα πρέπει να κερδίσουμε και τον Φεβρουάριο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα