Davis Cup: Ο Λάγιοβιτς αποχώρησε, ο Αζωίδης τη μοναδική νίκη για την Ελλάδα

Newsroom
Η «Aleksandar Nikolic Hall»
Ο Ντούσαν Λάγιοβιτς αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Δημήτρης Αζωίδης πήρε τη μοναδική νίκη της Ελλάδας επί της Σερβίας στο tie του World Group I του Davis Cup στο Βελιγράδι.

O τραυματισμός του Ντούσαν Λάγιοβιτς στο 2ο σετ και η αποχώρησή του, έδωσε στον Δημήτρη Αζωίδη και την Ελλάδα τη μοναδική νίκη επί της Σερβίας στο tie του World Group I του Davis Cup, στην «Aleksandar Nikolic Hall» του7 Βελιγραδίου.

Ο Σέρβος είχε πάρει το 1ο σετ με 6-1, ο Αζωίδης είχε την πρωτοπορία με 3-2 στο 2ο, όταν ο Λάγιοβιτς έπεσε και χτύπησε στον δεξιό αστράγαλο.

Ο παίκτης πήρε ιατρικό τάιμ άουτ και τελικά αποχώρησε από το γήπεδο με τη βοήθεια των μελών της ομάδας του. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η σειρά, με τη Σερβία να επικρατεί με 3-1, καθώς δεν θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στους Κετσμάνοβιτς και Ξυλά.

Tα παιχνίδια στο tie Σερβίας-Ελλάδας
Σάββατο 14/9

  • 1) Μίομιρ Κετσμάνοβιτς - Αριστοτέλης Θάνος 6-3, 6-3
  • 2) Nόβακ Τζόκοβιτς - Γιάννης Ξυλάς 6-0, 6-1

Κυριακή 15/9

  • 3) Τζόκοβιτς/Μεντζέντοβιτς - Θάνος/Π. Τσιτσιπάς 6-3, 3-6, 6-3
  • 4) Nτούσαν Λάγιοβιτς - Δημήτρης Αζωίδης 6-1, 2-3
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα