Ο Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση εν όψει Laver Cup

Newsroom
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση, αγωνιζόμενος με την Team Europe στο Laver Cup του Βερολίνου.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του Laver Cup στυν Uber Arena του Βερολίνου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τον συμπαίκτη του στην Team Εurope, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Τσιτσιπάς προέρχεται από τραυματισμό στην πλάτη, κάτι που τον άφησε εκτός αποστολής από την εθνική ομάδα στο tie κόντρα στη Σερβία για το Davis Cup το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με τέσσερα παιχνίδια την Παρασκευή (20/9), τρία στο μονό κι ένα στο διπλό ανάμεσα στην Team Europe και την Team World.

Στην Team Europe βρίσκονται οι Κάρλος Αλκαράθ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ (αναπληρωματικοί οι Φλάβιο Κομπόλι, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ) με αρχηγό τον Μπγιορν Μποργκ.

Τη σύνθεση της Team World αποτελούν οι Φρανσίσκο Τσερούντολο, Τέιλορ Φριτζ, Θανάσης Κοκκινάκης, Μπεν Σέλτον, Αλεχάντρο Ταμπίλο, Φράνσις Τιάφο με αρχηγό τον Τζομ ΜάκΕνρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα