Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Κοκκινάκη στην πρώτη ημέρα του Laver Cup

Newsroom
 Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Κοκκινάκη στην πρώτη ημέρα του Laver Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Θανάση Κοκκινάκη την πρώτη ημέρα του Laver Cup στο Βερολίνο, σε μια επανάληψη της πρόσφατης συνάντησή τους στο US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στην πρώτη ημέρα του Laver Cup, που ξεκινά την Παρασκευή (20/9) στην στυν Uber Arena του Βερολίνου.
Κι όπως το έφερε το πρόγραμμα της διοργάνωσης, ο Έλληνας τενίστας ως μέλος της Team Europe, θα παίξει με τον Θανάση Κοκκινάκη, από τον οποίο ηττήθηκε προ μερικές εβδομάδες στον 1ο γύρο του US Open.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Παρασκευής (20/9) και το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Κοκκινάκη ορίστηκε 2ο στην ημέρα και θα αρχίσει λίγο μετά τις 15:30.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 14:00 με τον αγώνα ανάμεσα στους Κάσπερ Ρουντ και Φρανσίσκο Τσερούντολο. Το βραδινό πρόγραμμα θα αρχίσει στις 20:00 με τον Γκριγκόρ Ντιμοτρόφ να αντιμετωπίζει τον Αλεχάντρο Ταμπίλο και θα ολοκληρωθεί με το διπλό ανάμεσα στους Αλκαράθ/Ζβέρεφ εναντίον των Φριτζ/Σέλτον.

Κάθε νίκη την πρώτη μέρα δίνει έναν βαθμό, τη δεύτερη δύο βαθμούς και την τρίτη τρεις βαθμούς. Νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που θα φτάσει πρώτη τους 13 βαθμούς. Σε περίπτωση ισοπαλίας 12-12, θα διεξαχθεί ένας επιπλέον αγώνας διπλού που θα κριθεί σε ένα σετ με τάι μπρέικ.

Στην Team Europe βρίσκονται οι: Κάρλος Αλκαράθ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ (αναπληρωματικοί οι Φλάβιο Κομπόλι, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ) με αρχηγό τον Μπγιορν Μποργκ.

Tην Team World αποτελούν οι: Φρανσίσκο Τσερούντολο, Τέιλορ Φριτζ, Θανάσης Κοκκινάκης, Μπεν Σέλτον, Αλεχάντρο Ταμπίλο, Φράνσις Τιάφο με αρχηγό τον Τζομ ΜάκΕνρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα