Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου, η διαφορά ήταν ο Μποργκ»

Newsroom
 Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Κοκκινάκη στην πρώτη ημέρα του Laver Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον αγώνα του απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη στο πλαίσιο του Laver Cup, ενώ αποθέωσε τον Μπγιορν Μποργκ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τον Θανάση Κοκκινάκη για την προ τριών εβδομάδων ήττα του στο US Open, επικρατώντας με 6-1, 6-4 και χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην Team Europe στο πλαίσιο του Laver Cup στο Βερολίνο.

Στις on court δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το παιχνίδι του, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μπγιορν Μποργκ, που είναι και ο αρχηγός της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου σήμερα. Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε έναν πόντο, γιατί δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που συνέβαλα σε αυτό», τόνισε αρχικά ο Τσιτσιπάς από την Uber Arena.

Ο Τσιτσιπάς όταν ρωτήθηκε τι άλλαξε σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη στο US Open, είπε, εννοώντας τον Μπγιορν Μποργκ: «Ήταν ο αρχηγός της ομάδας, αυτή ήταν η διαφορά»

Ο θρυλικός Σουηδός, που για τελευταία φορά είναι team captain της Team Europe, μπήκε στη συζήτηση, λέγοντας: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, χρειαζόμασταν τον πόντο και ο Στέφανος έπαιξε πολύ καλό τένις. Η σειρά τώρα είναι στο 1-1 και έρχεται πολύ ωραίο τένις».

Τέλος, ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για την αγάπη του για τους Coldplay, που συνδέονται με την προηγύμενη επίσκεψή του στο Βερολίνο, απαντώντας: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής των Coldplay και είχα έρθει στη συναυλία τους στο Βερολίνο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα