Laver Cup: Ο Μεντβέντεφ τρελάθηκε, πετώντας τη ρακέτα στην κερκίδα

Newsroom
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ
O Nτανίλ Μεντβέντεφ έχασε τον έλεγχο της σκέψης του στο παιχνίδι του με τον Μπεβν Σέλτον για το Laver Cup, πετώντας τη ρακέτα του, που κατέληξε στην κερκίδα.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, μόνο που αυτή τη φορά ξέφυγε. Στον αγώνα με τον Μπεν Σέλτον, δεύτερο στο πρόγραμμα της Κυριακής (22/9) στο Laver Cup, και στο tie break τουτ 1ου σετ, o Ρώσος βρέθηκε αντιμέτωπος με διπλό set point, έχασε την ψυψραιμία του πέταξε με δύναμη στο court τη ρακέτα του και αυτή κατέληξε στην εξέδρα, αν και δεν φάνηκε να χτυπά θεατή.

Αυτό, ίσως ήταν που καθόρισε την απόφαση του διαιτητή, που του έδωσε ένα απλό warning, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες της Team World και ειδικά του Φράνσις Τιάφου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τελικά ο Μεντνβέντεφ πήρε το σετ, αλλά δεν φάνηκε αρκετό, καθώς ο Σέλτον πήρε τη νίκη με 6-7(6), 7-5, 10-7.

Διατηρεί το προβάδισμα η Team World

Η τρίτη ημέρα του Laver Cup στο Βερολίνο και με κάθε νίκη να μετρά για τρεις πόντους, οι Αλκαράθ και Ρουντ νίκησαν του Σέλτον/Τιάφο με 6-2, 7-6(6) στο διπλό, με την Team Europe να μειώνει σε 8-7 στη βαθμολογία έναντι της Team World.

Όμως η νίκη του Σέλτον επί του Μεντβέντεφ επανέφερε τη διαφορά στο +4 (11-7) για την Team World. Αν ο Τιάφο νικήσει τον Ζβέρεφ, η Team World θα ξεπεράσει τους 13β. και θα κατακτήσει το τρόπαιο, σε διαφορετική περίπτωση όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στους Αλκαράθ και Φριτζ.


Πρόγραμμα - Αποτελέσματα
Παρασκευή 20/9


Σάββατο 21/9

Κυριακή 22/9

  • Αλκαράθ/Ρουντ - Σέλτον/Τιάφο 6-2, 7-6(6)
  • Μεντβέντεφ - Σέλτον 7-6(6), 5-7, 7-10
  • Ζβέρεφ - Τιάφο
  • Αλκαράθ - Φριτζ

H βαθμολογία

  • Team World 11
  • Τeam Europe 7
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα