Laver Cup: Θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο το 2025

Newsroom
laver_cup_team_europe
Γνωστή έγινε η τοποθεσία του Laver Cup της επόμενης χρονιάς, το οποίο από την Ευρώπη και το Βερολίνο θα μεταφερθεί στις ΗΠΑ και το Σαν Φρανσίσκο.

Μετά την επικράτηση της Team Europe στο φετινό Laver Cup, όπου διεξήχθη στο Βερολίνο, γνωστοποιήθηκε το πού θα λάβει χώρα το εν λόγω τουρνουά την επόμενη χρονιά.

Το Laver Cup το 2025 θα διεξαχθεί στις 19 με 21 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο και το Chase Center που αποτελεί την έδρα των 7 φορές πρωταθλητών του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το Laver Cup στους φιλάθλους του Σαν Φρανσίσκο και στην περιοχή του δυτικού κόλπου. Το Chase Center είναι το ιδανικό μέρος για την 8η έκδοση της διοργάνωσης, σε μια κοσμοπολίτικη πόλη που λατρεύει τον αθλητισμό και δεν έχει φιλοξενήσει τα τελευταία 10 χρόνια κάποιο τενιστικό event» είπε ο Τόνι Γκόντσικ, εκ των ιδρυτών του Laver Cup.

Σημειώνεται πως το 2025 θα υπάρχουν αλλαγές όσον αφορά την τεχνική ηγεσία των Team Europe και Team World, αφού οι Μπιορν Μποργκ και Τζον ΜακΕνρόε έδωσαν τη σκυτάλη στους Γιανίκ Νόα και Αντρέ Αγκάσι στη θέση των Captain.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα