Η εθνική beach tennis στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ηράκλειο

Newsroom
 H εθνική ομάδα beach tennis θα κυνηγήσει τη διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης.
H εθνική ομάδα beach tennis θα κυνηγήσει τη διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται η εθνική ομάδα beach tennis, όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την Ε.Φ.Ο.Α. και την Tennis Europe. Στην πόλη της Κρήτης, βρίσκεται η εκπρόσωπος της Tennis Europe, Νάντια Κοράν.

Το πρωτάθλημα φιλοξενείται από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου στο «Παράκτιο Αθλητικό Κέντρο Καρτερού» και θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου , όπου διεξήχθησαν και οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες το 2023.

Η ΕΦΟΑ ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΕΑΚΗ και τον Πρόεδρο κ. Μένανδρο Παντελίδη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

Στους αγώνες μετέχουν 251 αθλητές, οι περισσότεροι από τους κορυφαίους αθλητές του αθλήματος παγκοσμίως, από 19 χώρες.

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν τρία ζευγάρια στην κατηγορία των ανδρών, δύο ζευγάρια στην κατηγορία των γυναικών και τρία ζευγάρια στην κατηγορία των μεικτών.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες: Αλεξάνδρα Τσίκα, Μάρα Βασιλειάδη, Ασπασία Σωτηριάδου, Μαίρη Καλπύρη, Γιώργο Καραβασίλη, Θεόδωρο Λιάσκα, Βασίλη Μαυραγάνη, Χρήστο Σκλαβενίτη, Αντρέα Πελεκάνο και Ιάσονα Γαβαλά.

Αρχηγός αποστολής είναι ο κ. Ιορδάνης Σγούρος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα