Τσιτσιπάς: Με πολλά υψηλά... εμπόδια η κλήρωση στο Masters της Σανγκάη

Newsroom
tsitsipas_tennis
Η τελευταία συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στο ασιατικό swing θα ολοκληρωθεί στο Masters της Σανγκάη, όπου έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του.

Αν και στον πρώτο γύρο περνάει με bye, όντας στο Νο.10 του ταμπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται ν' αντιμετωπίσει καλούς αντιπάλους στο.... μονοπάτι του.

Αναλυτικότερα, ο Έλληνας τενίστας στον δεύτερο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Κέι Νισικόρι - Μαριάνο Ναβόνε, ενώ στον τρίτο γύρο μοιάζει πολύ πιθανό να συναντήσει τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ.

Εφόσον περάσει με επιτυχία τους δύο πρώτους αντιπάλους ο Τσιτσιπάς ενδέχεται να παίξει κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στη φάση των "16" και τον Γιανίκ Σίνερ στα προημιτελικά. Στα ημιτελικά ο πιθανότερος αντίπαλος είναι ο Κάρλος Αλκαράθ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο Σάσα Ζβέρεφ, που ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία τις τελευταίες μέρες, και μαζί του έχει τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Αντρέι Ρουμπλεφ και Τέιλορ Φριτζ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτό να είναι το τελευταίο φετινό τουρνουά για τον Σέρβο σούπερ σταρ.

Οι πιθανοί προημιτελικοί

  • Σίνερ - Μεντβέντεφ
  • Αλκαράθ - Ρουντ
  • Ρούμπλεφ - Τζόκοβιτς
  • Φριτζ - Ζβέρεφ
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα