Αλκαράθ: Πρόκριση στα ημιτελικά του Πεκίνου και επιστροφή στο Νο.2 του κόσμου

Newsroom
alcaraz
Το εισιτήριο για την τετράδα στο τουρνουά του Πεκίνου «έκλεισε» ο Κάρλος Αλκαράθ, μετά τη νίκη του επί του Καρέν Χατσάνοφ με 7-5, 6-2 στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μπορεί η αναμέτρηση να μην ήταν τόσο ξεκούραστη, όσο αυτή με τον Τάλον Γκρίκσπουρ, αλλά ο Κάρλος Αλκαράθ χωρίς να χάσει σετ πήρε τη νίκη επί του Καρέν Χατσάνοφ με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά Masters στο Πεκίνο.

Ο Ισπανός τενίστας είδε στο πρώτο σετ τον αντίπαλο του να στέκεται πολύ καλά στο court και να του σβήνει το break στο 6ο game (3-3). Οι δύο αθλητές κράτησαν τα σερβίς τους, με τον Χατσάνοφ να κάνει το 5-4 αποτρέποντας τρία break points του Ισπανού, ωστόσο δύο games αργότερα ο Αλκαράθ κατάφερε να κάνει το πολυπόθητο break και στο 12ο game να κλείσει το σετ με 7-5.

Το δεύτερο σετ δεν είχα καμία σχέση με το πρώτο. Ο Αλκαράθ βρήκε ρυθμό, τον οποίο δεν κατάφερε ν' ακολουθήσει ο Ρώσος τενίστας. Με τέσσερα σερί κερδισμένα games, ο Ισπανός έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμη σετ και συνάμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο Κάρλος Αλκαράθ θα παλέψει για ένα εισιτήριο στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος νωρίτερα πήρε τη νίκη επί του Φλάβιο Κόμπολι με 6-2, 6-4.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα