Τένις: Greece Bowl by Ten Pro στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

Newsroom
ten_pro_open_cerem
Το 1ο Greece Bowl by Ten Pro στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort είναι γεγονός!

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Kalimera Kriti Hotel & Village Resort και της Ten Pro, ενός από τους μεγαλύτερους διοργανωτές tennis tournaments παγκοσμίως, το 1ο Greece Bowl by Ten Pro φιλοξενείται από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 6 Οκτωβρίου 2024 στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο tennis center της Ελλάδας και από τα κορυφαία της Μεσογείου, με 20 state of the art χωμάτινα γήπεδα, 6 γήπεδα με artificial grass, 2 γήπεδα padel στα οποία θα προστεθούν προσεχώς και άλλα 3.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 114, κορυφαίου επιπέδου, νεαροί τενίστες (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 10-16 ετών από 36 χώρες του κόσμου (από την Αυστραλία και την Ιαπωνία ως τη Χιλή και από τη Νορβηγία ως τη Νότια Αφρική). Η διοργάνωση εγγυάται στους συμμετέχοντες 4 ή 8 αγώνες για κάθε αθλητή.

Το Σάββατο 28/9 πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή τελετή έναρξης, με όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους να ακούνε τους εθνικούς ύμνους των χωρών τους μέσα σε μια γιορτινή και συγκινητική ατμόσφαιρα.

Το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης ξεκίνησε στις 09.00 την Κυριακή 29/9 με τους αγώνες να διαρκούν ως αργά το απόγευμα, και το εν λόγω αγωνιστικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο ως και το απόγευμα του Σαββάτου 5/10, όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση επισκεφθείτε το https://www.ten-pro.nl/greece-bowl/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα