Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στο διπλό στο τουρνουά της Αμβέρσας

Newsroom
stefanos_petros_tsitsipas
Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από τον 1ο γύρο του διπλού στο τουρνουά της Αμβέρσας κι έτσι δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πέρυσι κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό στο τουρνουά της Αμβέρσας, όμως δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τα κεκτημένα.

Σε αγώνα για τον 1ο γύρο τα αδέλφια Τσιτσιπά ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς, Ρόμπιν Χάασε και Ντέβιντ Πελ με 6-3, 6-4, σε 64 λεπτά, ολοκληρώνοντας πρόωρα την προσπάθειά τους.

Οι Έλληνες παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι με 8 διπλά λάθη, χαρίζοντας από ένα break στους αντιπάλους τους σε κάθε σετ.Οι Χάασε και Πελ προηγήθηκαν 3-1 στο 1ο σετ και διατηρώντας το σερβίς τους, το κατάκτησαν με 6-3.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με 2-0 στο 2ο σετ και πιστρέφοντας από το 0/30 στο τελευταίο game του αγώνα, πήραν το σετ με 6-4 και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά.

 

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στο μονό, ο 26χρονος το απόγευμα της Πέμπτης (17/10), γύρω στις 19:30 θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο, Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ σε παιχνίδι για τον 2ο γύρο.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα