Η Σερένα Γουίλιαμς αφαίρεσε κύστη από τον λαιμό της

Newsroom
 Η Σερένα Γουίλιαμς αφαίρεσε κύστη από τον λαιμό της
H Σερένα Γουίλιαμς προχώρησε σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης από τον λαιμό της, που ήταν καλοήθης και είχε το μέγεθος ενός μικρού γκρέιπφρουτ.

Η Σερένα Γουίλιαμς υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης καλοήθης κύστης από τον λαιμό της, που είχε το μέγεθος ενός μικρού γκρέιπφρουτ.

Η Αμερικανίδα σε δημοσίευσή της εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν από μια ακίνδυνη βραγχιακή κύστη, που όμως συνέχισε να μεγαλώνει και να την ανησυχεί. Γι' αυτό και την αφαίρεσε με επιτυχία, δείχνοντας και τη σημαντικότητα της πρόληψης σε οτιδήποτε μπορεί δυνητικά να απειλήσει την υγεία μας.

«Τον περασμένο Μάιο, εντόπισα ένα εξόγκωμα που είχε βγει στον λαιμό μου. Πήγα αμέσως στον γιατρό, έκανα μαγνητική τομογραφία και μου είπαν ότι έχω βραγχιακή κύστη. Αποφάσισα να κάνω κι άλλες εξετάσεις και μια βιοψία. Τα αποτελέσματα συνέχισαν να είναι αρνητικά, αλλά οι γιατροί με συμβούλεψαν να την αφαιρέσω το συντομότερο, επειδή έφτασα στο μέγεθος ενός μικρού γκρέιπφρουτ και θα μπορούσα να μολυνθεί ή και να σπάσει. Οπότε το αφαίρεσα. Νιώθω ευγνώμων, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πάνω απ' όλα είμαι υγιής» έγραψε η 43χρονη στα social media.

@Photo credits: Tik Tok

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα