Σίνερ: Νίκησε ξανά τον Τζόκοβιτς!

Newsroom
Jannik Sinner
Ο Γιάνικ Σίνερ νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και προκρίθηκε στον τελικό του Six Kings Slam στο Ριάντ.

Ο Γιάνικ Σίνερ νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στο Six Kings Slam στο Ριάντ. Μετά από 2.5 ώρες αγώνα, επικράτησε με 6-2, 6-7(0), 6-4 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κάρλος Αλκαράθ ή Ράφα Ναδάλ.

Ο Σίνερ επικράτησε του Τζόκοβιτς σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό του Six Kings Slam στο Ριάντ. Παρά την αρχική επικράτηση του Σίνερ στο πρώτο σετ, ο Τζόκοβιτς επέστρεψε στο δεύτερο, κερδίζοντας το τάι μπρέικ με 7-0. Το τρίτο σετ ήταν αμφίρροπο με συνεχόμενα μπρέικ, αλλά ο Σίνερ πήρε τη νίκη σερβίροντας επιτυχώς στο 5-4.

Η φιλική αναμέτρηση είχε ιδιαίτερο οικονομικό ενδιαφέρον, καθώς ο νικητής θα λάβει 6 εκατομμύρια δολάρια ενώ όλοι οι συμμετέχοντες αμείβονται με 1,5 εκατομμύριο!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα