Τσιτσιπάς - Ζβέρεφ 2-0: Έσπασε το... ρόδι ο Στέφανος! (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Τσιτσιπάς - Ζβέρεφ 2-0: Έσπασε το... ρόδι ο Στέφανος! (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη νίκη της στο ATP Cup.

Την πρώτη της νίκη στο ATP Cup (Μπρισμπέιν) πέτυχε η Ελλάδα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-1, 6-4 σε 1.15' του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και έγραψε ιστορία.

Η Ελλάδα ανοίγει λογαριασμό στο ATP Cup και ο Τσιτσιπάς με φανταστική εμφάνιση απέναντι στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης ισοφαρίζει τη σειρά με τη Γερμανία σε 1-1 και όλα θα κριθούν στο διπλό που ακολουθεί στο οποίο θα παίξει πάλι ο Στέφανος.

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πέτυχε την 5η σερί νίκη του απέναντι σ' έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι ο Ζβέρεφ.

Περίπατος...

Το 1ο σετ είναι... περίπατος για τον Τσιτσιπά. Με μπρέικ θα φτάσει στο 3-1 και με νέο μπρέικ στο 5-1 για να το κατακτήσει με 6-1.

Ανατροπή και νίκη

Ο Ζβέρεφ αντιδρά στο ξεκίνημα του 2ου και θα προηγηγθεί 2-0 με μπρέικ αλλά ο Τσιτσιπάς "απαντά" με μπρέικ για να μειώσει σε 2-1.

Ο Τσιτσιπάς όχι μόνο θα ισοφαρίσει αλλά με νέο μπρέικ θα φτάσει στο 3-2! Με τον ίδιο ρυθμό θα φτάσει στο 4-2 και στο 5-3!

Θα μειώσει σε 5-4 ο Γερμανός αλλά ο Έλληνας θα επικρατήσει με 6-4!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα