ATP Finals: Πουλήθηκαν περισσότερα από 120.000 εισιτήρια

Newsroom
ATP Finals: Πουλήθηκαν περισσότερα από 120.000 εισιτήρια
Οι διοργανωτές του ATP Finals που θα διεξαχθεί στο διάστημα 14-21/11 στο Τορίνι ανακοίνωσαν ότι έχουν πουληθεί περισσότερα από 120.000 εισιτήρια.

Κάθε προσδοκία ξεπερνούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων του ATP Finals που θα "φιλοξενήσει" για πρώτη φορά το Τορίνο από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν από τους διοργανωτές οι εξέδρες στο στάδιο θα έχουν πληρότητα 75% και ήδη έχουν "φύγει" 120.000 εισιτήρια.

Οι Ιταλοί είναι έτοιμοι για sold out αφού αγαπούν το τένις και στηρίζουν τόσο το ATP Finals όσο και το Next Gen ATP Finals που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί 15.000.000 ευρώ από τα εισιτήρια και στόχος είναι το Τορίνο στην πενταετία που θα "φιλοξενήσει" το τουρνουά να ξεπεράσει την σπουδαία διοργάνωση του Λονδίνου.

Θυμίζουμε στο τουρνουά έχουν προκριθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Ματέο Μπερετίνι, ο Κάσπερ Ρουντ και ο Χούμπερτ Χούρκατς.

@Photo credits: Twitter ATP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα