Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Πρώτος σε τίτλους στο 2021 ξεπέρασε Τζόκοβιτς και Ρουντ

Αντώνης Πατσούρας
Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Πρώτος σε τίτλους στο 2021 ξεπέρασε Τζόκοβιτς και Ρουντ
O Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατέκτησε 6 τίτλους στο 2021 και άφησε στη 2η θέση με 5 τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάσπερ Ρουντ.

Με προσωπικό ρεκόρ τίτλων ολοκλήρωσε το 2021 ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός που έκλεισε τη χρονιά με το ATP Finals που ήταν ο 6ος τίτλος του άφησε στη 2η θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάσπερ Ρουντ που έχουν από 5.

Ακολουθεί με 4 τίτλους ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αλλά και ο Γιανίκ Σίνερ ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε με 2 τίτλους (Monte Carlo Masters, Lyon Open).

Ολυμπιακοί Αγώνες και Masters

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που έφτασε στους 19 τίτλους καριέρας αλλά δεν έχει ακόμη Grand Slam μέσα στο 2021 κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, το ATP Finals, τα Masters σε Σινσινάτι και Μαδρίτη αλλά και το τουρνουά στο Ακαπούλκο κερδίζοντας στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Γερμανός είχε ρεκόρ τα 5 τρόπαια του 2017 αλλά το 2021 θα το "σπάσει".

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που μαζί με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έπαιξαν στους περισσότερους (7) τελικούς μπορεί να είχε έναν τίτλο λιγότερο από τον Γερμανό αλλά είχε πιο σπουδαίους.

Ο Σέρβος πήρε το Australian Open, το Roland Garros, το Wimbledon αλλά και το Paris Masters και ένα τουρνουά στο Βελιγράδι.

@Photo credits: Twitter ATP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα