ATP Finals: Ο Ρουντ διέλυσε τον Ρούμπλεφ σε 68 λεπτά και πέρασε στον τελικό

Newsroom
ATP Finals: Ο Ρουντ διέλυσε τον Ρούμπλεφ σε 68 λεπτά και πέρασε στον τελικό
Καταιγιστικός ο Κάσπερ Ρουντ απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Αντρέι Ρούμπλεφ και αύριο θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κάσπερ Ρουντ θα είναι ο αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του ATP Finals.

Ο Νορβηγός… κατάπιε στον δεύτερο ημιτελικό τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-0 σετ (6-2, 6-4 σε 1 ώρα και 8 λεπτά) και έτσι εξασφάλισε θέση στον τελευταίο τελικό της σεζόν και παράλληλα το Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη (μπορεί να πάει στο Νο2 αν σηκώσει το τρόπαιο), πράγμα που σημαίνει πως ο Τσιτσιπάς θα τελειώσει την σεζόν ως το Νο4.

Το ματς είχε ενδιαφέρον μόνο στα πρώτα τέσσερα games όπου ο Ρούμπλεφ ήταν στο 2-2. Εκεί ο Ρουντ του έκανε το break και ήρθε η κατάρρευση του Ρώσου. Ο Νορβηγός πήρε το σετ με 6-2 και προηγήθηκε με 4-0 στο δεύτερο. Εκεί ο Ρούμπλεφ με 3 άσους κατάφερε να σταματήσει αυτό το 8-0 σερί που είχε στα games ο αντίπαλός του και να μειώσει σε 4-1 και στο 5-2 του Ρουντ κατάφερε να κάνει το πρώτο του break, ενώ ο Νορβηγός σέρβιρε για το ματς! Ο Ρούμπλεφ έδειξε σημάδια ζωής και μείωσε σε 5-4, αλλά ήθελε και δεύτερο break για να μείνει στο ματς. Αυτό δεν έγινε ποτέ καθώς το νέο Νο3 του κόσμου, τελείωσε το game με συνοπτικές διαδικασίες...

Ο Ρουντ ήταν εκπληκτικός σερβίροντας με επιτυχία στο πρώτο σερβίς, όπου έχασε μόνο οκτώ πόντους σε όλο το ματς! Παράλληλα, είχε μόνο 7 αβίαστα λάθη (23 ο Ρούμπλεφ) 10 άσους και 21 winners.

Ετσι, αύριο στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα διεκδικήσει για πρώτη φορά τον τίτλο σε ATP Finals κόντρα στον τεράστιο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα παίξει για 8η φορά σε τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα