Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Πέμπτης με τον Τσόριτς στη Βιέννη

Newsroom
Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Πέμπτης με τον Τσόριτς στη Βιέννη
O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς, το βράδυ της Πέμπτης, στο 500άρι τουρνουά της Βιέννης και θα επιδιώξει να πάρει και ρεβάνς για την προ διμήνου ήττα στον τελικό του Masters στο Σινσινάτι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Ντένις Νόβακ με 2-0 σετ, προκρίθηκε στα φάση των «16» στο Όπεν της Βιέννης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη, Μπόρνα Τσόριτς.

Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη (27/10), θα είναι ο 4ος και τελευταίος στο κεντρικό κορτ και θα αρχίσει περίπου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Ο 27χρονος Τσόριτς βρίσκεται στο Νο.27 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει να επιδείξει τρεις τίτλους. Ο τελευταίος ήταν κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά τον Αύγουστο στον τελικό του Masters στο Σινσινάτι με 7-6(0) 6-2.

Συνολικά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις το σκορ είναι 2-1 υπέρ του Κροάτη, που επικράτησε και στη φάση των «32» στο US Open του 2020 με 3-2 σετ, ενώ ο Τσιτσιπάς είχε νικήσει στην πρώτη τους αναμέτρηση το 2018, στο Masters της Ρώμης, με τον Τσόριτς να αποχωρεί μετά το 4-1 στο 1ο σετ.

Ο νικητής της αναμέτρησης στα προημιτελικά θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Πολωνό, Χουμπέρτ Χουρκάτζ και τον Φινλανδό, Εμίλ Ρουουσουβουόρι, που θα παίξουν νωρίτερα στο άλλο γήπεδο του τουρνουά.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο θα αρχίσει με τον αγώνα ανάμεσα στους Ρούμπλεφ και τον Ντιμιτρόφ στις 15:00, θα συνεχιστεί με τους αγώνες των Μεντβέντεφ-Τιμ και Τσερούντολο-Σίνερ.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα