Ασταμάτητος Αλιασίμ, ισοπέδωσε τον Αλκαράθ και πάει για τρίτη σερί κούπα!

Newsroom
Ασταμάτητος Αλιασίμ, ισοπέδωσε τον Αλκαράθ και πάει για τρίτη σερί κούπα!
Ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ κέρδισε και το Νο1 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ και είναι στον τελικό της Βασιλείας!

Ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα! Μετράει δύο σερί κούπες και ήδη είναι ένα βήμα μακριά από την τρίτη συνεχόμενη, καθώς διέλυσε στον πρώτο ημιτελικό της Βασιλείας τον Κάρλος Αλκαράθ!

Ο Καναδός επικράτησε με 6-3, 6-2 και επέκτεινε το σερί του στις 12 συνεχόμενες νίκες και αύριο κόντρα σε έναν εκ των Ρούνε και Αγκούτ, φιλοδοξεί να τις κάνει 13!

Ο Αλιασίμ απέναντι στο Νο1 του κόσμου χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 21 λεπτά για να πάρει την πρόκριση στον τρίτο συνεχόμενο τελικό του. Με 9 άσους, έναντι κανενός του Αλκαράθ, αλλά και με το εντυπωσιακό 27/33 (82%) σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς , έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη.

Είχε 23 winners με τον Ισπανό να μετρά μόλις 8, ενώ τα αβίαστα λάθη του νικητή ήταν 9 σε όλο το ματς (12 ο Αλκαράθ).

Πλεον έχει δημιουργήσει και διαφορά ασφαλείας από τον Φριτζ στη κούρσα για το ATP Finals και με δύο προκρίσεις στο Παρίσι (αν δε φτάσει ο Φριτζ ως τον τελικό) θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για το Τορίνο, καθώς Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ, περιμένουν τυπικά την επικύρωση της συμμετοχής τους και ήδη έχουν κλείσει οι άλλες πέντε θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα