ATP Finals: Οι Χουρκάτζ και Φριτζ αποκλείστηκαν στο Παρίσι, έκλεισε η 8άδα για το Τορίνο

Newsroom
ATP Finals: Οι Χουρκάτζ και Φριτζ αποκλείστηκαν στο Παρίσι, έκλεισε η 8άδα για το Τορίνο
Οι Χουμπέρτ Χουρκάτζ και Ζιλ Σιμόν αποκλείστηκαν από το Παρίσι, μένοντας και εκτός του ATP Finals, ποιοι θα είναι στο Τορίνο.

Δύο από τους παίκτες που διεκδικούσαν το τελευταίο ουσιαστικά εισιτήριο για το ATP Finals, o Χουμπέρτ Χουρκάτζ και ο Τέιλορ Φριτζ, αποκλείστηκαν από το Όπεν του Παρισιού και μαζί τις όποιες ελπίδες είχαν για να βρεθούν στο Τορίνο.

Πρώτα ο Χουμπέρτ Χουρκάτζ δεν είχε λύσεις στο παιχνίδι του Χόλγκερ Ρούνε γνωρίζοντας την ήττα με 7-5, 6-1 ολοκληρώνοντας τη χρονιά του.

Ακολούθησε το μεγάλο ντέρμπι με τον Ζιλ Σιμόν να νικά τον Τέιλορ Φριτζ με 7-5, 5-7, 6-4 έπειτα από τρεις ώρες και πέντε λεπτά, με τον 37χρονο Γάλλο να αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του, καθώς συνεχίζει στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του.

Ποιοι πάνε στο Τορίνο

Οι αποκλεισμοί των Χουρκάτζ και Φριτζ έκλεισαν και την 8άδα των παικτών που θα πάρουν μέρος στο ATP Finals στο Τορίνο.
Στους ήδη γνωστούς Αλκαράθ, Ναδάλ, Τσιτσιπά, Ρουντ, Μεντβέντεφ και Τζόκιτς, προσθέστε και τους Αλιασίμ και Ρούμπλεφ, που «κλείδωσαν» την παρουσία τους στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε.

Πρόκριση και για Αλκαράθ

Στη φάση των «16» ο Ρούμπλεφ θα παίξει με τον Ρούνε και ο Ζιλ Σιμόν με τον Φελίξ Αλιασίμ. Εκεί θα βρίσκεται και ο Κάρλος Αλκαράθ μετά το νικηφόρο 6-4, 6-4 απέναντι στον Ιάπωνα, Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα