Τσιτσιπάς: Ο Μουτέ βγήκε στις 3 τα ξημερώματα αντίπαλος του Στέφανου

Newsroom
Τσιτσιπάς: Ο Μουτέ βγήκε στις 3 τα ξημερώματα αντίπαλος του Στέφανου
Σε ένα ματς που άρχισε μεσάνυχτα τοπική ώρα και τελείωσε στις 3, ο Κορεντίν Μουτέ κέρδισε τον Κάμερον Νόρι και το βράδυ της Πέμπτης παίζει με τον Τσιτσιπά.

Ξενύχτι από τα… λίγα στο Παρίσι για τους Κάμερον Νόρι, Κορεντίν Μουτέ και… Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι πρώτοι δύο έπαιζαν μαζί στο ματς που άρχισε τα μεσάνυχτα τοπική ώρα (έλεω μεγάλης διάρκειας στα προηγούμενα ματς) και ο Στέφανος περίμενε να δει ποιος από τους δύο θα είναι ο αντίπαλός του το βράδυ της Πέμπτης (ο αγώνας άλλαξε ώρα και πήγε στις 20:30 Ελλάδος).

Αυτός τελικά θα είναι ο Μουτέ ο οποίος στις 3 τα ξημερώματα (τοπική, 4 Ελλάδος) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Βρετανού. Κέρδισε με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 7-6) σε ματς που κράτησε 2 ώρες και 52 λεπτά.

Ετσι ο Γάλλος θα τεθεί αντιμέτωπος του Τσιτσιπά για δεύτερη φορά στην καριέρα του, με την πρώτη να είναι προ 4ετιας, το 2018 στη Βαρκελώνη όπου ο Στέφανος είχε κερδίσει εύκολα στον πρώτο γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα