Τζόκοβιτς: Έχασε το πρώτο σετ κι έδιωξε τον αδερφό του και τον μάνατζέρ του από το μποξ του (vid)

Newsroom
Τζόκοβιτς: Έχασε το πρώτο σετ κι έδιωξε τον αδερφό του και τον μάνατζέρ του από το μποξ του (vid)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε το πρώτο σετ κόντρα στον Κόρντα κι έδιωξε τον αδερφό και τον μάνατζερ του από το μποξ του στο γήπεδο.

Ο Σέρβος τενίστας αγωνίζεται αυτή την ώρα στον τελικό του ATP της Αδελαΐδας κι έχασε το πρώτο σετ στο τάι-μπρεϊκ από τον Αμερικανό Κόρντα με 10-8 (7-6). Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατευθύνθηκε έξαλλος προς την καρέκλα του και στην διαδρομή φώναζε κι έκανε χειρονομίες προς τον αδερφό του και τον μάνατζέρ του, που βρίσκονταν στο μποξ του, να αποχωρήσουν.

Ο 35χρονος τενίστας ήταν έξω φρενών και βλέποντάς τον σ' αυτήν την κατάσταση, οι δύο άνδρες υπάκουσαν κι έφυγαν. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που συνέβη αυτό.

Πάντως φαίνεται πως το ξέσπασμα αυτό του Τζόκοβιτς είχε αποτέλεσμα, αφού στην συνέχεια κέρδισε το δεύτερο σετ στο τάι-μπρέικ με 7-3 (7-6) και ισοφάρισε σε 1-1 στα σετ.

Δείτε το ξέσπασμα του Τζόκοβιτς και την αποχώρηση των δύο ανδρών:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα