Ο Αλκαράθ με ανατροπή στα ημιτελικά του Ρίο

Newsroom
Ο Αλκαράθ με ανατροπή στα ημιτελικά του Ρίο
O Κάρλος Αλκαράθ χρειάστηκε τρία σετ για να κάμψει τον Φονίνι και είναι κοντά στην υπεράσπιση του τίτλου του.

Σχεδόν τρεις ώρες χρειάστηκε ο Κάρλος Αλκαράθ για να κερδίσει τον Φάμπιο Φονίνι και να φτάσει στα ημιτελικά του Ρίο.

Ο Ισπανός είναι δύο νίκες μακριά από την υπεράσπιση του τίτλου του, αλλά για να βρεθεί σε αυτή τη θέση, χρειάστηκε τα ξημερώματα να κάνει ανατροπή κατά του Φάμπιο Φονίνι. Κέρδισε με 6-7, 6-2, 6-4 έπειτα από 2 ώρες και 47 λεπτά.

Στο πρώτο σετ προηγήθηκε με 3-0 και είχε 2 break points για το 4-0, όμως ο Φονίνι ξεκίνησε την αντεπίθεσή του και κέρδισε τα 5 από τα 6 επόμενα games, για να προηγηθεί με 5-4. Ο Ιταλός απέτυχε να κλείσει το σετ σε 2 service games του, στο 5-4 και στο 6-5, αλλά στο tie-break κατάφερε να επιστρέψει από το 4-5 και να πάρει τους 3 επόμενους πόντους, για να το κατακτήσει με 7-4.

Ο Αλκαράθ ανταποκρίθηκε και με 4-0 στο δεύτερο σετ, έφτασε εύκολα στο 1-1, ενώ στο τρίτο χρειάστηκε break το οποίο βρήκε και μάλιστα διπλό, για να προηγηθεί με 3-0 και να φτάσει εύκολα στην πρόκριση. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ντούσαν Λάζοβιτς, ο οποίος κέρδισε τον Λάζλο Τζέρε με 6-2, 6-4.

Μεντβέντεφ και Αλιασίμ στα ημιτελικά στη Ντόχα

Οπως και στο Ρότερνταμ, έτσι και στη Ντόχα ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αφού πήραν δύσκολες προκρίσεις. Ο Αλιασίμ με 6-4, 7-6 και ο Μεντβέντεφ με 6-2, 4-6, 7-5 τον Ο’ Κόνελ.

Στον άλλο ημιτελικό θα παίξει ο Αντι Μάρεϊ με τον Γίρι Λεχέτσα. Ο Μάρεϊ κέρδισε 4-6, 6-1, 6-2 τον Μίλερ και ο Λεχέτσκα τον Ρούμπλεφ με 4-6, 6-4, 6-3.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα