Μόντε Κάρλο: Με Τζόκοβιτς και Ναδάλ η αρχική λίστα συμμετοχής

Newsroom
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πάρει μέρος στο 1000άρι τουρνουά στο Μόντε Κάρλο
Τα ονόματα των Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκονται στο entry list στο χωμάτινο 1000άρι Masters του Μόντε Κάρλο, που θα γίνει στο διάστημα 9-16 Απριλίου.

Η χωμάτινη περίοδος πλησιάζει μαζί και τα Masters επί ευρωπαϊκού εδάφους, με την αρχή να γίνεται από το Μόντε Κάρλο την εβδομάδα 9-16 Απριλίου. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τo entry list και σε αυτή βρίσκονται τα ονόματα των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Σέρβος επιστρέφει στη δράση, μετά την απουσία του από το Indian Welss και το επερχόμενο Μαϊάμι Όπεν, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια εισόδου στις ΗΠΑ.

Το ερωτηματικό είναι η παρουσία του Ράφαελ Ναδάλ στο Πριγκιπάτο, καθώς ναι μεν δηλώθηκε στο Μόντε Κάρλο, όμως δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό για το αν θα επιστρέψει στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Στη λίστα συμμετοχής βρίσκεται το όνομα που έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία δύο χρόνια στο τουρνουά του Μονακό, αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά που θα είναι στο Νο.3 του ταμπλό, πίσω από τους Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ.

Τον κάτοχο των τελευταίων δύο ετών ακολουθούν οι Κάσπερ Ρουντ, Τέιλορ Φρίτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ Χόλγκερ Ρούνε, Ράφα Ναδάλ με τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ να ολοκληρώνει την πρώτη 10άδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα