Και ο Αλκαράθ εκτός Μόντε Κάρλο!

Ο Κάρλος Αλκαράθ σκυμμένος λόγω τραυματισμού
Ο Κάρλος Αλκαράθ ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Masters του Μόντε Κάρλο λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Δεν πέρασε μία ώρα που ο Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει στο Μόντε Κάρλο και το ίδιο έπραξε και ο Κάρλος Αλκαράθ!

Ο Ισπανός τενίστας μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Μαϊάμι, είχε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αυτές δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό, ωστόσο οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί για ένα διάστημα κι έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει πως θα απουσιάσει από το πρώτο Masters της χωμάτινης σεζόν.

Ετσι, το ταμπλό αδειάζει σημαντικά (απών θα είναι και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ), ωστόσο οι Τζόκοβιτς, Σίνερ και Μεντβέντεφ… αρκούν για ένα σούπερ τουρνουά στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κατακτήσει τον τίτλο τα τελευταία δύο χρόνια και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και φέτος. Με την απουσία του Αλκαράθ θα πάρει και το Νο2 του ταμπλό, αφού στο Νο1 θα είναι ο Τζόκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα