Ο Μεντβέντεφ απέκλεισε τον Ζβέρεφ, αλλά έγινε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
O Ντανίλ Μεντβέντεφ ετοιμάζεται να σερβίρει
O Ντανίλ Μεντβέντεφ με τα καμώματά του προκάλεσε ξανά το κοινό στην ματσάρα με τον Ζβέρεφ, αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο στα προημιτελικά κερδίζοντας τον Γερμανό με 2-1 σετ.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Μόντε Κάρλο, καθώς επικράτησε σε ματσάρα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-1 σετ (3-6, 7-5, 7-6 σε 3 ώρες και πέντε λεπτά), η οποία όμως επισκιάστηκε για άλλη μία φορά από τα καμώματα του Ρώσου.

Στο τέλος του πρώτου σετ, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, πήγε προς τον πάγκο του και άρπαξε την ράβδο που κρατά σταθερό το φιλέ, πετώντας την στο έδαφος.

Ο Ζβέρεφ δεν κρατήθηκε και έβαλε τα γέλια, όπως και ο ίδιος ο Μεντβέντεφ, αλλά στο κοινό δεν άρεσε αυτή η αντίδραση.

Και λίγο μετά οι διαμαρτυρίες του στον διαιτητή για έναν πόντο, έφεραν τη γιούχα και ορισμένα σχόλια από ένα συγκεκριμένο σημείο στην κερκίδα, όπου ο Ρώσος τενίστας τους έδειχνε επιδεικτικά να σωπάσουν....

 

Κατά τα άλλα, το ματς ήταν εξαιρετικό, με τον Ζβέρεφ να δείχνει πως έχει επιστρέψει για τα καλά. Οι δυο τους είχαν από ένα καλό σετ και στο τρίτο έγινε η μεγάλη μάχη.

Στο 4-4 ο Ζβέρεφ έκανε το break και πήγε να σερβίρει για τη νίκη, όμως ο Ρώσος απάντησε με love break και ισοφάρισε σε 5-5. Το σετ μοιραία κρίθηκε στο tie break όπου επικράτησε ο Μεντβέντεφ με 9-7 αφού πρώτα γλίτωσε από 2 match point του αντιπάλου του.

Επόμενος αντίπαλος στα προημιτελικά θα είναι ο Χόλγκερ Ρούνε.

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά (14/4)

  • Μουζέτι - Σίνερ
  • Μεντβέντεφ- Ρούνε
  • Ρούμπλεφ - Στρουφ
  • Φριτζ - Τσιτσιπάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα