O Φριτζ «απάντησε» στο χθεσινό μήνυμα του Τσιτσιπά για τα χωμάτινα courts στις ΗΠΑ (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
To μήνυμα του Φριτζ στη κάμερα
Ο Τέιλορ Φριτζ στο τέλος του ματς με τον Τσιτσιπά, «απάντησε» στον Ελληνα τενίστα για το δικό του μήνυμα που άφησε χθες σχετικά με τα χωμάτινα γήπεδα στις ΗΠΑ.

Αρκετός ντόρος έγινε χθες με τον Στέφανο Τσιτσιπά και το μήνυμα που είχε γράψει στην κάμερα, με τον Τέιλορ Φριτζ να «απαντά» σήμερα.

Χθες ο Στέφανος θέλωντας να δείξει πως τον στενοχωρεί που στις ΗΠΑ δεν υπάρχει ένα μεγάλο τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια (το εξήγησε αργότερα στο tennis channel ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε διάθεση ειρωνείας, αλλά θα ήθελε να παίξει σε χωμάτινη επιφάνεια κι εκεί), έγραψε ότι το να γίνει ματς εκεί σε τέτοια court είναι σπάνιο σα να βλέπεις...μονόκερο πάνω σε σκέιτμπορντ.

Σήμερα, ο Φριτζ θέλησε να... υπερασπιστεί την πατρίδα του και αφού κέρδισε τον Στέφανο στο χώμα, έγραψε στην κάμερα: «χωμάτινο γήπεδο στις ΗΠΑ;;;».

Θα μπορούσε να... ερμηνευτεί και διαφορετικά βέβαια και να λέει ο Αμερικανός πως συμφωνεί με τον Στέφανο ότι πρέπει να γίνει κι εκεί ένα τουρνουά σε χώμα, αλλά μάλλον είχε περισσότερη διάθεση για να πικάρει τον Ελληνα τενίστα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα