Ο τρομερός Ρούνε άφησε εκτός ημιτελικών των Μεντβέντεφ

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο τρομερός Ρούνε άφησε εκτός ημιτελικών των Μεντβέντεφ
Ο Χόλγκερ Ρούνε έκανε από ένα break σε κάθε σετ και κέρδισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 6-3, 6-4, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Masters στο Μόντε Κάρλο.

Ενας φοβερός και τρομερός Χόλγκερ Ρούνε, πέταξε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ εκτός ημιτελικών στο Μόντε Κάρλο!

Κέρδισε με… κυνικό τρόπο τον Ρώσο αντίπαλό του κάνοντας από ένα break σε κάθε σετ (6-3, 6-4) και είναι ένα βήμα πριν τον δεύτερο τελικό του σε 1000αρι τουρνουά (και ο πρώτος ήταν επί γαλλικού εδάφους πέρυσι στο Παρίσι όπου πήρε το τρόπαιο).

Ο νεαρός Δανός έκανε το break στο 2-1 του πρώτου σετ και κράτησε εύκολα τα service game του στη συνέχεια απέναντι σε έναν εκνευρισμένο (για άλλη μία φορά) Μεντβέντεφ, ο οποίος στο set point του Δανού χτύπησε με μανία το μπαλάκι (αφού πρώτα ζήτησε από ένα ball boy να απομακρυνθεί) για να δεχτεί warning από την διαιτητή.

Στο δεύτερο αμφότεροι κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους ως το 4-4. Εκεί, στο σερβίς του Μεντβέντεφ, ο Δανός εκμεταλλεύτηκε ένα αβίαστο λάθος του αντιπάλου του και με δύο winner έσπασε το σερβίς του και σέρβιρε για το ματς, το οποίο και τελείωσε σε 1 ώρα και 17 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα